Toimistovastaava Työkalukeskukselle

Toimistovastaava Työkalukeskukselle

Toimistovastaava Työkalukeskukselle

Etsimme aktiivista ja vastuuntuntoista toimistovastaavaa monipuolisiin toimiston ja hallinnon tehtäviin. Kyseessä on aluksi neljä kuukautta kestävä osa-aikainen työ, jonka aikana sinut perehdytetään työhön. Tämän jälkeen mahdollisuus myös jatkoon ja kokopäiväisyyteen on olemassa. Työ tapahtuu toimistotyöaikojen puitteissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa 2018.

Tehtävän kuvaus

Työskentelet pienessä toimistossa muun henkilökunnan kanssa ja olet tärkeässä roolissa tukemassa toimistopalvelujen sujuvuutta. Edustat yritystä niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille. Kohtaat ihmiset hymy huulilla ja reippaalla asenteella. Olet valmis tarttumaan työhön kuin työhön. Vastuualueesi kattaa yleiset toimistotehtävät. Aikaisempi tietämys teollisuuden työkaluista ei ole välttämätöntä.

Tehtäväkenttään kuuluvat mm.

• erilaisten tilaisuuksien, messujen ja matkojen järjestelyä
• toimitusaikojen seuranta, laskutus sekä tuotekyselyt
• internet-sivujen päivitykset
• osto- ja myyntilaskujen kirjausta sekä maksuliikenteen hoitoa
• sekä muut mahdolliset tehtävät

Toivomme sinulta

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, toimistotehtävistä ja taloushallinnon tehtävistä mm. kirjanpidosta ja talousraportoinnista. Sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen sujuvuus voi olla vahvuutesi valintaprosessissa. Olet vastuuntuntoinen, luotettava, ehdottoman tarkka ja sinulle on kunnia-asia hoitaa kaikki työtehtävät ammattitaidolla ja ammattiylpeydellä. Myös vahva tietotekninen osaaminen katsotaan eduksesi. Osaat paikantaa toiminnan sujuvuuteen vaikuttavia ongelmakohtia ja etsiä ratkaisuja itsenäisesti. Eduksesi katsotaan hyvät työyhteisötaidot ja myyntihenkisyys, joka näkyy palvelualttiutena sekä asiakkaiden että hankinnan yhteyshenkilöiden suuntiin. Olet työntekijänä omatoiminen ja aikaansaava. Varmistaakseen toiminnan jatkuvuuden yrityksen periaatteisiin kuuluu jatkuva kehitys, joten olet mukana luomassa uusia toimintatapoja. Ongelmia ratkaiset rohkeasti maalaisjärjellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä viihtyisän työympäristön Tampereella.

Pirkanmaan Työkalukeskus Oy on vuonna 1992 perustettu metalli- ja konepajatuotteiden tukku- ja vähittäismyyntiin keskittynyt maahantuontiliike. Meidät tunnetaan ammattitaidosta ja erityisen laajasta noutovarastosta. Toimitamme asiakkaillemme mittavälineet, kiinnittimet, lastuavat työkalut, hiomatarvikkeet, vannesahanterät sekä muut konepajoissa käytettävät työkalut. Tuotevalikoimassamme panostamme laadukkaisiin ja luotettaviin toimittajiin. Tiivis yhteistyö toimittajien kesken mahdollistaa luotettavat toimitukset sekä asiakkaillemme kilpailuedun mahdollistavan tuotekehityksen. Työsuhteissamme panostamme työntekijöiden viihtyvyyteen ja pitkäaikaisuuteen.

Lisätietoja ja tehtävästä ja hakuprosessista antaa toimistoaikana 8-16 Marja Eklund puh. 040-5141370, email marja.eklund@tyokalukeskus.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 01.08.2018 mennessä osoitteeseen marja.eklund@tyokalukeskus.fi.

Toimistovastaava Työkalukeskukselle

Toimistovastaava Työkalukeskukselle

Etsimme aktiivista ja vastuuntuntoista toimistovastaavaa monipuolisiin toimiston ja hallinnon tehtäviin. Kyseessä on aluksi neljä kuukautta kestävä osa-aikainen työ, jonka aikana sinut perehdytetään työhön. Tämän jälkeen mahdollisuus ...

Uudet Dümmel-hinnat voimaan 1.7.2018

Uudet Dümmel-hinnat voimaan 1.7.2018

Hyvä asiakkaamme, haluamme tiedottaa teitä, että 1.7.2018 alkaen astuu voimaan uusi hinnasto koskien Dümmel – tuotteitamme. Dümmel käyttää valmistuksessaan ainoastaan laadukkaita materiaaleja, mutta on samaan aikaan halunnut taata ...

Juhannuksen aukioloajat

Juhannuksen aukioloajat

Juhannusperjantaina 22.6. olemme suljettuna, muutoin palvelemme normaalisti. Hyvää juhannusta!

Messusuunnittelut käynnissä - tulethan mukaan!

Messusuunnittelut käynnissä - tulethan mukaan!

Kesälomat lähestyvät, mutta meillä on messusuunnittelut täydessä vauhdissa. Messukamppikset muotoutuvat ja osasto rakentuu. Jälleen meiltä mukana edustamamme merkit: Tungaloy, Dümmel, Bass, Haimer ja Smicut. Tutustu näytteilleasettajan ...